سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شهادت دو نیروی پلیس طی انفجار در کلانتری رجایی مشهد
سرخط خبرها

شناسایی ۸ مورد ابتلا به تب دانگ در کشور | این علائم را جدی بگیرید

  • کد خبر: ۲۳۱۲۷۱
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
شناسایی ۸ مورد ابتلا به تب دانگ در کشور | این علائم را جدی بگیرید
از سال ۹۵ تا پایان سال گذشته، تنها حدود ۷۵ مورد از بیماری تب دانگ در کشور شناسایی شده اما تنها در چند روز اخیر، ۸ مورد در لارستان ثبت شده که قطعاً آمار بالایی است.
شقایق محمدی
خبرنگار شقایق محمدی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسن فزونی از شناسایی موارد بیماری تب دانگ در مجموعه تحت پوشش این دانشگده خبر داد و گفت: تب دانگ یک بیماری ویروسی است که توسط عامل انتقال پشه آئدس مهاجم (اجیپتی و آلبوپیکتوس) به انسان منتقل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه موارد متعددی از وجود این پشه در شهرستان‌های همجوار استان هرمزگان شناسایی شده، افزود: از سال ۹۵ تا پایان سال گذشته، تنها حدود ۷۵ مورد از این بیماری در کشور شناسایی شده، اما تنها در چند روز اخیر، ۸ مورد در منطقه ما ثبت شده که قطعاً آمار بالایی است.

فزونی تاکید کرد: در حال حاضر اوضاع تحت کنترل است و موارد شناسایی شده نیز تحت مراقبت هستند، اما لازم است تمام مسافرین کشور‌های حوزه خلیج فارس اقدامات بهداشتی لازم را آموزش ببینند.

به گفته این مسئول بستر رودخانه‌ها و محل تجمع فاضلاب، بستر مناسبی برای زندگی این نوع پشه است و همشهریان، خصوصا عزیزانی که محل سکونتشان در حاشیه رودخانه‌هاست مراقبت‌های لازم را در این خصوص انجام داده و از ریختن فاضلاب و پسماند آبی منازل خود به درون رودخانه‌ها جددا خودداری کنند.

معاون بهداشت دانشکده با بیان این که موارد شناسایی شده همگی مسافران کشور امارات هستند، عنوان کرد: این مهم نشان دهنده عدم انتقال محلی این بیماری در منطقه تا کنون است، لذا لازم است مسافران کشور امارات در صورت داشتن علائم مشکوک حتما به واحد واگیر مستقر در محل سکونت خود مراجعه کرده و علائم را نادیده نگیرند.

مهمترین علایم  تب دانگ

وی با تاکید بر این نکته که با بروز علائم اولیه بیماری شخص باید سریعا به پزشک مراجعه کند، افزود: علائم معمولا چهار تا شش روز پس از عفونت شروع می‌شود و تا ۱۰ روز ادامه دارد. از جمله علائم خفیف این بیماری می‌توان به تب ناگهانی و شدید، سردرد‌های شدید، درد پشت چشم، درد شدید مفصل و عضله، خستگی، حالت تهوع، استفراغ، بثورات پوستی (دو تا پنج روز پس از شروع تب ظاهر می‌شود)، خونریزی خفیف (خونریزی بینی، خونریزی یا کبودی در لثه) اشاره کرد.

معاون بهداشت دانشکده همچنین گفت: گاهی علائم شدید شده و هشداردهنده هستند. این علائم می‌تواند شامل خونریزی از دهان، لثه یا بینی، آسیب به سیستم لنفاوی و رگ‌های خونی و خونریزی داخلی، که حتی می‌تواند منجر به استفراغ و سیاه شدن مدفوع گردد؛ کاهش پلاکت خون، لکه‌های خونی کوچک در زیر پوست، نبض ضعیف و افت فشارخون باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->